Што е најважно кога тргнуваш на пат?

Да имаш доволно бензин и да си добро најаден. Отсега, со секоја сметка над 1000 денари на бензинските пумпи на Окта во Скопје, добивате 25% попуст за вашите  омилени  оброци во KFC. Еве ги локациите на бензинските пумпи каде важи оваа акција:

Булевар,,Александар Македонски бр.10” Автокоманда

Булевар,, Партизански Одреди бр.104” Карпош 3

Булевар ,,3та Македонска Бригада бр.56А” Аеродром

Булевар,,Србија бр.50” Лисиче

Булевар,, Македонско Косовска Бригада  бр.1” Шуто Оризари

Број 2  Арнакија, Сарај (излез на Скопје)

Број 1 Арнакија, Сарај (влез на Скопје)