Меџити: Во администрација СПИСОЦИ СО ЗАКАНИ ДА СЕ ПОЈАВАТ НА СОБИРОТ НА АРТАНИСТИТЕ во Чаир

Еден од предводниците на огнените од ДУИ и потпретседател, Изет Меџити се изјасни за собирот организиран од Кабинетот на вицепремиерот … Продолжи со читање Меџити: Во администрација СПИСОЦИ СО ЗАКАНИ ДА СЕ ПОЈАВАТ НА СОБИРОТ НА АРТАНИСТИТЕ во Чаир