„Кампањата „Тој доаѓа“ ИСТО КАКО ПАТИКИТЕ НА ГРУБИ ќе се врати како бумеранг“

Изет Меџити од Огнената група во Тетово изјави дека кампањата што ја најави ДУИ „Тој доаѓа“ ќе се претвори во … Продолжи со читање „Кампањата „Тој доаѓа“ ИСТО КАКО ПАТИКИТЕ НА ГРУБИ ќе се врати како бумеранг“