Арсовска од Гази Баба: Мега парк, средена инфраструра и поврзување со Аеродром ќе бидат моите врвни приоритети за оваа општина

20-10-2021

Ќе го започнам мандатот на градоначалник на Скопје со решавање на приоритетните проблеми од секоја скопска општина. Граѓаните се изморени …

Нелоски: Ваквиот резултат не е последица само од неработењето на локалните власти на СДСМ, туку и поради лошите политики на централно ниво

20-10-2021

Првиот круг од локалните избори евидентно покажа дека власта повеќе ја нема поддршката од граѓаните и дека граѓаните се подготвени …

Мицкоски: 400 илјади кои излегоа и НЕ гласаа за Заев и тие милион гласачи кои останаа дома не се никакво ЗЛО, тоа е Македонија која се обедини против него

20-10-2021

На денешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Центар, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, истакна дека оние 400-ни илјади кои не гласаа …