01 Apr 2020

Ванг Хаинг, фармацевт од болницата на Медицинскиот универзитет во Пекинг, рекол дека носењето маски…

01 Apr 2020

Како настанале овие митови? Најчесто се пренесуваат поради незнаење, но има и многу предрасуди. Во продолжение на…

01 Apr 2020

Пандемијата на коронавирус предизвика недостиг на некои артикли во германските продавници, како тоалетна хартија, а паниката кај граѓаните оди…

01 Apr 2020

Цинкот може да биде ефикасен кога станува збор за намалување на времетраењето на настинката, а сега…

01 Apr 2020

Девојка, која работи како медицинска сестра, беше трогната до солзи откако соседите од цела улица…

01 Apr 2020

Општопознато е која е целта на Први април – среќа и смеење, но не е познато од каде потекнува. Како настанал Денот на…

01 Apr 2020

Американската актерка и продуцентка Хилари Свонк (45) одлучи да се придржува кон забраните на американската влада за напуштање на куќата, па сега…

01 Apr 2020

Светскиот бизнис со обложување е една од индустриите вредни стотици милијарди долари на која пандемијата на коронавирусот ѝ нанесе огромна штета…

31 Mar 2020

Француското здружение на ветеринари денеска предупреди дека домашните миленици,…

31 Mar 2020

Младата американска кантри-ѕвезда Кали Шор на социјалните мрежи откри дека се…

31 Mar 2020

Заради спречување на ширењето на коронавирусот, многу училишта во светот се…

31 Mar 2020

Во овој пост нема да стане збор за никаква мистична „исцелителна“ моќ која на…

31 Mar 2020

Раперот Дрејк призна дека направил два ДНК-теста пред да го претстави својот син Адонис на светот.

Дрејк криеше од јавноста дека станал…

31 Mar 2020

 

Овие 3 знаци имаат моќна интуиција и…

31 Mar 2020

Раде Шербеџија (74) се јави од неговиот дом во Риека, каде што тој и неговата Ленка се придржуваат кон сите мерки за изолација, не затоа што имаат…

31 Mar 2020

Една студија открива кои се можните ефекти од коронавирусот врз машките хормони кои би можеле да доведат до сексуални…