Жестоко сексање сред бел ден на терен пред деца – уште пожесток одговор со шамари на еден татко (ФОТО+ВИДЕО)

Родителите со деца биле згрозени од сцени на секс на поле за крикет во Лидс.

Откако постојано ја повикувале полицијата да интервенира за сексот во сред бел ден и нивниот неуспех да одговорат на повикот, татко одлучил да ги прекине егзибиционистите со тоа што им пристапил и му лупнал неколку шамари на мажот кој уживал во жената. 
Тие се обиделе да ги одвојат, но сепак љубовниците не ги забележале. Потоа, тие се обиделе да ја повикаат полицијата, но и покрај бројните жалби и повици, тие не дошле.


По ова, еден од родителите му се обратил на парот кој имал секс на трева, и по тој повод му удрил неколку шамари на бесрамниот маж.

Поврзани

Најнови вести

Коментари