Несреќната љубовница била интимна со својот партнер во моментот кога се лизнала од работ на балконот на стан во Тајпеј и паднала врз паркиран автомобил. Инцидентот, кој се случил на 5 месецов, е снимен благодарение на надзорната камера и покажува прилично непријатен момент, одноно кога жената паѓа врз автомобилот паркиран пред зградата.

Жената при падот е во маица и долна облека. Неколку моменти по падот таа почнува да се држи за грбот, очигледно во тешки болки.

На крајот успева да се присобере и со помош на полуголиот партнер да слезе од смачканиот кров на автомобилот.

 

Еден прилично шокиран сведок за медиумите рекол:

– Си одев дома кога се случи тоа. Не го видов падот, но слушнав силен тресок и таа веќе беше на кровот. Тогаш дојде мажот и и помогна.

Жената подоцна била однесена во болница каде и биле дијагностицирани полесни повреди на грбот заради кои ќе мора да биде на лекување неколку недели.

Двојката ќе мора да плати и отштета на сопственикот на автомобилот.