Една девојка стана херој на социјалните мрежи откако беше објавена снимка од безбедносните камери во нејзиниот двор. Имено, сакајќи да ги одбрани своите кучиња таа со голи раце и се спротиставила на мечката која решила да го посети нејзиниот двор.

Видеото кое беше објавено во текот на вчерашниот ден веќе има собрано 179 илјади лајкови на Твитер, а илјадници корисници ја коментираат храброста на оваа девојка. За многумина, таа е хероина која без размислување тргнала со голи раце да ги одбрани своите миленичиња од непоканетиот гостин.