Не ви требаат силикони

Зголемете ги градите со овие вежби

Вежбањето не влијае врз растот на градите ако претходно не пиете протеини, но со неколку вежби може нивното масно ткиво да се крене и тие да изгледаат пополни.

Со овие 3 вежби кои ќе ви помогнат градите да ви изгледаат пополно за само три недели со редовен тренинг.

Вежба 1

За оваа вежба ќе ви бидат потребни два тега или две шишенца за вода од половина литар.

Испружете ги рацете на земја, а потоа спојувајте ги во воздух.

Задржувајте неколку секунди пред повторно да ги спуштите и правете ги бавно.


Вежба 2

Оваа вежба делува најмногу на долниот дел од градите со тоа што го крева нагоре при спуштање на теговите.

Испружете ги рацете, а потоа полека спуштајте кон бутовите, бавно.

Вежба 3

Склекови со свиткани колена и прекрстени глуждови е последната вежба која делува на горниот дел од градите со тоа што ги зацврстува при секое спуштање.

Откако ќе се навикнете на овие склекови, започнете да ги практикувате оригиналните со исправени нозе.

Вежбите практикувајте ги секој ден по истиот редослед како што се наведени со тоа што ќе правите 3 серии од по 10 вежби со кратки паузи.

Градите значително ќе се подигнат и ќе изгледаат пополно за само три недели.

Поврзани

Најнови вести

Коментари