Згодна италијанска полицајка прошета по Корчула (ФОТО)

Во хрватскиот остров Корчула згодна италијанска полицајка прошета . Во придружба на нејзин колега од Хрватска, полицајката разменуваше искуства заедно со тамошните граѓани и туристи. Ова лето низ подрачјето на Сплит работат 16 странски полицајци.

Во продолжение погледнете ја фотографијата од оваа згодна италијанска полицајка која го привлече вниманието на населението . . .

Поврзани

Најнови вести

Коментари