Младоженец од Индонезија за малку ќе земеше погрешна невеста за жена. Тој ја згрешил црквата а за тоа ја обвини навигацијата.

Имено тие преку мапите на Гугл ја испратиле локацијата за да можат сите гости да бидат на местото на церемонијата, но иако невестата тврди дека ја испратиле точната локација, сепак настанал проблем.

И тоа проблемот можеше да биде најголем за неа, бидејќи ќе останеше без младоженец.

Видеото на кое младоженецот ја напушти погрешната венчавка наскоро стана вирално, но, и покрај тоа недоразбирање, сè заврши добро.

Подоцна успеа да ја најде црквата на вистинската адреса и неговата идна сопруга, а невестата му го кажа судбоносно „да“