Ја нашла љубовта на својот живот

Завртела погрешен број, а оттогаш животот и се свртел за 360 степени

Во текот на работното време 38- годишната Моли , решила да им се јави на своите родители, и да го повика бројот кој на памет го знае веќе неколку години наназад, но случајно наместо бројот три притиснала број седум па повикала некој друг.

Во текот на работното време  38- годишната Моли , решила да им се јави на своите родители, и да го повика бројот кој на памет го знае веќе неколку години наназад, но случајно наместо бројот три притиснала број седум па повикала некој друг.

Слушнала непознат машки глас на кој му кажала дека го погрешила бројот, но разговорот продолжил уште неколку минути. Она што ни на сон не го очекувала, било тоа што мажот од другата страна на линијата, ја поканил на вечера.

Немала идеја со кого разговара, но тој и го кажал неговото име и презиме за да може да го најде на социјалните мрежи. Кога го видела неговиот профил, сфатила дека се работи за богат маж и ја привлекол со својот изглед.

Храбриот потег кој го направил мажот и ја поканил на вечера се испоставило дека било полн погодок, зошто Моли рекла дека си поминала одлично- напишала таа на порталот "Men's Health" а нивното дружење продолжило и во наредните месеци па прераснало во романтична врска.

Парот е заедно веќе година дена а ова е еден од најчудните начини на кој Моли има најдено момче-вели таа

Поврзани

Најнови вести

Коментари