Тинејџер во Британија спаси жива глава, откако буквално пред него се сруши куќа. Но неговата реакција е неверојатно. Поради тоа тој стана популарен на социјалните мрежи.

Седумнаесетгодишниот Рајан Патрик од Дорсет во Велика Британија имаше среќа што ѕидот од куќата не му падна на главата.

Како што објави Би Си Си Рајан брзал за полагање, и покрај тоа што се чини дека мирно минува покрај куќа што се урива, тој признава дека бил навистина вознемирен.

Неговата „мирна“ реакција го направи хит во светот