Пејачот Владо Георгиев изгледа сериозно се уверил дека Земјата е рамна плоча, спортивно на науката и се што е достано во 21 век.

Тој на социјалната мрежа Х објави фотографија од морето за која вели дека ја зумирал 48 пати.

Колку е закривено, баш толку округло и тоа со 48x зум, напиша пејачот.

Коментарите под објавата очекувано се смешни.

Веројатно Георгиев не се шегува. Во една прилика кога гостуваше во медиумите кога се чудеше зошто авионите од Јапонија не летаат до Њујорк преку Тихиот Океан.