За добар сељак нема лош асфалт - Не е патека за нив! (ВИДЕО)

Џабе велосипедска патека, џабе ступчиња за да не се паркираат на неа, џабе сè. Му се сака нему на улица па тоа ти е. И ќе „пушта жмигавци" и ќе се пика кај тоа колите и некој ќе го залупа и некој ќе го жали....

За добар сељак нема лош асфалт ... Погледнете ...

Поврзани

Најнови вести

Коментари