Во Катар – НАЈСКАПО ПИВО ВО СВЕТОТ: Шест месеци затвор и 480 евра казна

Светското првенство во Катар ќе биде единственото досега со изразени ограничувања на „традиционалните фудбалски вредности“, како што е пиењето пиво … Продолжи со читање Во Катар – НАЈСКАПО ПИВО ВО СВЕТОТ: Шест месеци затвор и 480 евра казна