Вo КАРАСЕВДА е негативец, во реалноста е друг човек (ВИДЕО)

Роден е 1981. година, тој е познат турски актер, а ние го гледаме во злоббна улога како главен негативец во хит серијата на Сител, Карасевда.

Актерот Кан има студирано во Америка, а пораснал во Турција. Неговата мајка е Албанка, а таткото Турчин.

Во реалноста вака изгледа познатиот турски актер Кан. Погледнете го видеото ...

Поврзани

Најнови вести

Коментари