Дали сте знаеле дека ако ставите три сунѓерчиња во фрижидер, особено во фиоката во која чувате овошје и зеленчук, тоа е најдоброто нешто што можете да го сторите?

Имено, на овој начин низ сунѓерите ќе се апсорбира вишокот влага, а овошјето и зеленчукот нема да скапуваат со толкава брзина и повеќе нема да го фрлате.

Сунѓерите можа да траат петнаесеттина дена, а потоа би било пожелно да ставите нови.

Дали го мразите мирисот на лук и кромид откако ќе ги исечкате? Дали знаете со што најдобро се чистат белите патики?

Погледнете го видеото во продолжение полно е со трикови, некој од нив сигурно ќе ви го олесни животот.