Влезе во машко WC и покажа дека и жените можат да мочаат со стоење

Пијана навивачка на Miami Dolphins влета во машкиот тоалет на стадионот и поштено си се „олесни" во писоарот, стоејќи, како што тоа го прават сите мажи.

Овој нејзин испад наиде на различни реакции, од смеа до револт и гнев. Овие вториве тврдат дека таквото однесување не е прифатливо, бидејќи обратната ситуација – мажи да влетаат така во женски тоалет – воопшто не би била добро прифатена.

Miami is officially a football town, FOLKS

A post shared by Laces Out (@lacesoutshow) on

Поврзани

Најнови вести

Коментари