Полошо и од хорор филмовите (видео)

Влегле во напуштена вила на нарко бос и затекнале морничави сцени

Тим од луѓе кои истражуваат напуштени и помалку познати места решил да појде во нова авантура - посетиле напуштена вила на нарко бос. Како што и очекувале "екскурзијата" не им била ни малку пријатна, затоа што многу сцени биле како од хорор филм. 

Според информациите до кои дошле пред да појдат во авантурата, куќата ја изнајмиле криминалци со седиште во Лондон. Тие плаќале по 5 500 евра месечно за кирија. Куќата инаку била во сопственост на поранешната соруга на Клиф Ричардс, од кого и ја добила по разводот. 

Истражувачите внатре затекнале ужасни сцени - оштетени ѕидови, ѓубре, немало струја...Она што ги вознемирило биле крвавите органи во мијалниците. Низ куќата се ширела непријатна миризба. Дури ни полиците со книги не биле вистински, туку зад нив имало таен премин. 

Погледнете:

https://youtu.be/xP8nVk0fXcM

Поврзани

Најнови вести

Коментари