(Видео) Среќни возачи за дел од секунда избегнаа удар од одронета карпа

Неколку тајвански возачи имале многу среќа. На видеото може да се види како карпа која паднала од голема височина на пат, за малку ги промашила автомобилите што поминувале.

За видеото во меѓувреме дознале и тамошните служби задолжени за патиштата и рекле дека карпата паднала од 30 метри височина. Во соопштението на службите, исто така, било наведено дека одронот најверојатно е последица на земјотресот што се случи на почетокот на овој месец.

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари