Полицијата во САД покрена истрага откако во живо на телевизија бил прикажан филм за возрасни додека трае временската прогноза.

Во моментот кога водителката на временската прогноза Мишел Бос им се обраќа на гледачите, зад неа се прикажува филмот, кој ги шокирал сите кои ја следеле програмата.

Сцените од филмот се прикажувале околу десет секунди, на што водителката не обрнала внимание.

Полицијата потоа добила стотици повици од граѓани, па започната е истрага.