Прашалникот кои го пополнувале жени, резултатите требале да покажат кои атрибути кај мажите се показатели дека е добар во кревет.

Ако ова истражување е навистина точно, кое го објавил
„The Sun“, и ако вашиот дечко има смеѓи очи и брада, би требало да сте голема среќајлија

Во истражувањето кое го објавил “The Sun“ се наведува дека во 73% случаи жените биле задоволни од партнерите кои имале брада. Не било потребно да биде средена, само да е брада.
Прашалникот кој го пополнувале жени на сајтот onbuy.com во резултатите требале да покажат кои атрибути кај мажите покажувале дека се добри во кревет.

На врвот на листата се наше – широки раменици, тетоважа на рамо, густи веѓи и мажи кои имаат силна брада.

На листата се нашле и мажи кои имаат мали стапала и оние кои немаат коса.

Сепак најмногу гласови и процентуално најдобро стојат мажи со густа коса, смеѓи очи, широки раменици и брада или тетоважа.

Со најмалку гласови биле мажи кои имале сини очи, големи шаки, високи јаболчници и носат наочари за вид.