Видеото во прилог носи 25 уникати идеи за боење на велигденските јајца. Драги домаќинки се надеваме дека ќе ви помогнеме во намерата да имате уникатни велигденски јајца, но и декорација во домот на која сите ќе ви завидуваат.

Боењето јајца нека не ви биде само обврска, туку и забава за целото семејство. А овде идеи да го вклучите и најмладите има, и тоа доста. Можете да користите се од тревки, чорапи, фломастери, алуминимска фолија, па до лакови за нокти, пена за бричење…

Уживајте!