Урнебесно ВИДЕО на К-15: За американците си или за русите?

Многу луѓе во Макаедонија викаа дека К-15 се секогаш пред времето, нивните сатирични скечови ненкако потајно секогаш ја предвидуваа иднината на Македонија. К-15 на големо разочарување на обожавателите долго време веќе не постојат, но нивните скечеви сеуште уриваат рекорди на социјалните мрежи. Ние го избравме скечот За американците си или за русите? Погледнете го видеото

Поврзани

Најнови вести

Коментари