Овие деца добиле неверојатни костими, и тоа благодарение на малку фантазија. Како што може да се забележи децата носат костими кои потсетуваат на нуркачко одело, на кое се закачени светилки во облик на црево.

Ефектот е неверојатен, а креативната идеја без грешка. Така е се до моментот додека една од светилките не се откачува, и тоа баш кога не треба.

Погледнете и се ќе ви стане јасно: