Несекојдневна сцена се случила во Нови Сад кога група мажи затекнале млад човек, очигледно во алкохолизирана состојба, како соборува контејнер на улица, а потоа решиле да му одржат лекција.

Како што можете да видите на видеото, младиот човек се движел и најпрвин со рака удрил во автомобил кој поминувал, а потоа го срушил контејнерот и продолжил понатаму. По него трча маж кој почна да го враќа назад во колабираниот контејнер, а потоа уште двајца и го принудиле да го врати контејнерот на своето место.

Потоа го го зграпчиле и го ставиле во контејнерот.

Корисниците на социјалните мрежи кои го виделе видеото биле едногласни дека младиот човек го добил заслуженото.