Зошто никој не се сети порано

Трик за стаклата во автомобилот никогаш да не се замаглуваат

Познат Јутјубер открил како на едноствен начин да го решите проблемот - замаглување на стаклата во автомобилот.

Експериментот го поделил со целиот свет. На прво ставил фабрички произведено средство за спречување замаглување, на второто стакло ставил пена за бричење, на третото масло за ббе, на четвртото компир, а на петтото гел за раце.

Како што покажал експериментот, единствено ефикасно комерцијално средство е пената за бричење.

Погледнете повеќе во видеото:

Поврзани

Најнови вести

Коментари