Tинејџери открија напуштен воз во Скопје, не можете да замислите што открија тие!

Нема да можете да поверувате што се тие најдоа во напуштениот воз, стари книги кои говорат за безброј работи поврзани околу возовите и нивната работа, слики кои датираат од пред 50/60 години, секако стари изгужвани некои и скоро уништени.

Погледнете го клипот кои малите генијалци го снимиле, ќе ви биде јасно. Секако ке ја имате и можноста да видите и како изгледале старите возови и нивните ентериери. А воедно и во каква состојба се наоѓаат тие!

Поврзани

Најнови вести

Коментари