Тие се ерупција од страст: Овие три пара зодјаци доминираат во спална соба

Кај овие знаци е присутна хемија од моментот кога ќе се сретнат

Иако не се идеална комбинација за брак и врска, овие парови во зодјакот се вистински авантуристи во кревет. Нивното либидо е високо, сакаат да експериментираат и потполно се предаваат на партнерот.

Кај овие знаци е присутна хемија од моментот кога ќе се сретнат

Овен и Водолија

Иако се смета дека во кревет се најкопактибилни со Лавот, но кога ќе се сретнат Овен и Водолија се случува вистинска ерупција од страсти, на кои никој нема да остане имун. Меѓу нив владее хемија од моментот кога ќе се сретнат. За Овенот велат дека се гладни за секс, ним не им е потребна предигра туку секс со набиени страсти. Сакаат да се чуствуваат посакувано и да доминираат во кревет.

Близнаци и Лав

Близнаци и страствениот Лав прават совршена единка, кога станува збор за забава под чаршав. Тие се подготвени да експериментираат, Близнаците ќе го привлечат Лавот со отвореност и спонтаност во сексот. Проблем настанува кога Близнаците ќе посакаат после забава во креветот да си заминат дома....

Шкорпија и Рак

Диви и непредвидливи Шкорпиите лесно ќе го освојат Ракот. Страста меѓу нив е евидентна од првиот момент, тие се на иста бранова дожина, но во сексот имаат битна поврзаност на умот и телото. Многу страствената Шкорпија ќе се потруди во секоја смисла да го задоволи ракот, а Ракот ќе возврати со нежни и сензуални допири кои на Шкорпијата и те како и одговараат.

Поврзани

Најнови вести

Коментари