Играта во која погодувате каде се наоѓа картата потсетува на магионичарски трик, но она што е најинтересно во сето ова е фактот дека таа всушност открива каква личност сте. Затоа добро концентрирајте се и следете ја картата.

Погодивте сите три пати:

  • Луѓето со овие вештини се големи водачи.
  • Гледате поширока слика пред донесувањето на некоја поголема одлука.
  • Перфекциониста сте и тешко е некој да ве измами.

Два пати погодивте:

  • Одбивате да ги земате работите здраво за готово.
  • Секогаш ве интересира како функционираат некои работи.
  • Добро набљудувате и учите од грешките.

Еднаш погодивте:

  • Добар слушател, а тоа ве прави одличен пријател.
  • Повеќето луѓе го имаат вашиот фокус.
  • Доверливи сте, некогаш и премногу.