Семејство одлучи да организира мала забава во дворот по повод откривањето на полот на детето.

Идниот татко ја имаше честа да дупне голем балон во кој се криеја конфети, чија боја требаше да гоо откријат полот на детето.

Бидејќи тој самиот не го знаеше тоа, туку само неговата сопруга, тој беше како другите во нетрпение, а потоа го дупна балонот.

Гледајќи ги розовите конфети, од изгледот на лицето се виде дека е многу разочаран што нема да добие син.

Фактот дека идниот татко дури и културно не се смееше на фактот дека ќе има ќерка, ги зачуди сите на „ТикТок“, а многумина посакаа неговата сопруга да избега што побргу од него.

@matthb92#genderrevealworld #babygirl

♬ original sound – Matt H-B