Тара Генкс (48) стана популарна на социјалната мрежа „ТикТок“ поради нејзините видеа во кои гордо ги истакнува своите години, но и затоа што, како што вели, е „кугарка“.

Таа секојдневно објавува видеа на кои позира во тесна облека и зборува за интересниот љубовен живот.

Тара е мајка, има 29-годишен син и не крие дека излегува со мажи кои се неколку години помлади од него.

Она кога излегуваш во клуб и ти приоѓа дечко на 20-ти, затоа што мисли дека си генерација – вели Тара во едно видео.

Меѓутоа, меѓу нејзините 846.000 следбеници, не сите ја сакаат, но има и такви кои го осудуваат фактот дека таа се забавува со момчиња на кои може да им биде мајка.

@tara26000016 Friendly Granny #beautyatanyage #taragenx #stacysmom #cougarsoftiktok #over40club #genx #momtok ♬ original sound – Tracy DiMarco

– Премногу си стара. Ниту еден млад дечко не сака баба покрај себе – напишал еден маж.

– Кој нормално може да си дозволи да излегува со деца на таа возраст? Жено, собери се – додаде друг.

Тара реши да не молчи за овие коментари, па им одговори:

– Зошто би се задоволила со помалку од она што го заслужувам? Ми велат „биди со некој на твоја возраст“. Морам да ви кажам нешто – не сакам и нема – заклучила таа со насмевка.

@tara26000016 Sugar Coug #stacysmom #cougarsoftiktok #taragenx #over40club #gilftok #olderwomen #genx #GenshinImpact34 ♬ Flowers – Miley Cyrus