Свиња vs израелската водителка Хофит Голан (ВИДЕО)

Познатата водителка и продуцентка од Израел, Хофит Голан, се нашла во незгодна ситуација додека престојувала на Бахамите. Хофит додека била во морето во раката држела виршла со која се обидела да ја нахрани свињата.

Виршлата ѝ паднала во вода, а таа безуспешно се обидела да ја земе ...

Во прилог погледнете го видеото ...

Поврзани

Најнови вести

Коментари