Анонимен маж сподели шокантна исповед со која призна дека е мамин син, но дека неговата мајка буквално го замразела откако тој се оженил.

-Бев мамин син, но откако се оженив мојата мајка буквално ме мрази и тоа поради мојата сопруга. Од првиот ден ми ја полни главата како мојата сопруга не е за мене, дека нејзината мајка (мојата свекрва) била промискуитетна. Кога ќе ме види дека на жена ми и помагал да ги измие садовите или да ја исчисти куќата, таа полудува. Сега сака да ме убеди дека мојот син не е мој, туку дека е дете на мојот кум, вели тој.

Анонимниот маж и додал дека неговата мајка е убедена дека неговата жена има врска со нивниот кум и тоа поради фактот дека јас сум црн а мојот син е плав. Пробувам да и објаснам дека и мојата сопргуга е плава и дека мојот син личи на неа но таа е убедена дека личи на нашиот кум.

-Во последно време таа почна да ја демне мојата сопруга и да тврди дека има конечно докази за нејзиното неверство. Ми покажа фотографии од неа и кумот како пијат кафе во едно кафуле. Кога се насмеав и кога таа сфати дека не успеале да ме убеди во нејзините теории на заговор таа дрско ми рече дека сум тотална будала и глуп и дека магарето е попаметно од мене, додава тој.