Свадба... кој ќе чека

Свадбена фотографија на која невестата облечена во венчаница е на колена пред младоженецот со спуштени панталони, доби повеќе од 36.000 лајкови на Facebook.

Мишел Клостер ги фотографирал младите и во опис на фотката шеговито напишал: „Некои младенци не можат да дочекаат да заврши свадбата за да уживаат во првата браќна ноќ. За среќа, веќе си имаа разменето завети и официјално се венчани." Клостер смета дека идејата била фантастична и дека ваквите фотографии и по десет години ќе мамат насмевки.

Да биде ситуацијата уште побизарна, идејата за ваквата фотка била на мајката на младоженецот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари