Случаи на дрскост во сообраќајот има се повеќе, но она што може да се види во видеото во прилог, се чини, досега бараме вака со доказ не е видено.

Безбедносните камери на патарина забележале, би се рекло, намерно туркање на друго возило во соседната лента, а кое наместо таму завршило во бетонскиот столб од наплатната рампа.

И замислете притоа, безобразниот возач не запрел, туку ќе предизвикал уште една несреќа откако со голема брзина продолжил напред.