Видео

Ставете фолија во чевлите и кажете му збогум на студот!

Се што треба да направите е да исечете парче кое одговара на вашата обувка, а тоа најдобро ќе го сторите со помош на влошката од вашиот чевел. 

Фолијата не само што ќе ви овозможи дополнителна изолација од студената подлога, туку и ќе ја одржуав топлината на вашите стапала зашто главната функција е рефлектирањето. 

Впрочем, погледнете го видеото и се ќе ви стане јасно:

Поврзани

Најнови вести

Коментари