Пластичните хирурзи признаваат дека во пораст е изгледот на Меган Маркл.

– Таа има речиси совршено обликуван нос. Правило и се сместени очите и брадата, која е класично убава. Лицето и е со добар облик и е близу до она што Грците го сметале за совршено, во една прилика изјавил естетскиот хирург Де Силва за британските медиуми.

И додека сите се воодушевуваат на нејзиниот нос, кој од профил изгледа мошне женствено, стручњаците тврдат дека истиот не е дар од природата, туку дека е дело на вештите раце на хирург.

 

На нејзините фотографии од тинејџерските денови јасно се гледа дека носот и бил покрупен, иако Меган никогаш не признала дека на себе има каков било естетски зафат.

Но на цена не е само носот, туку и јаболчиците и обликот на вилицата.