Среќата ќе ви се насмее: Ова покажува дека ќе добиете огромни пари

Обрнете внимание на знаци кои ви покажуваат дека наскоро ќе добиете пари.

Спрема некои стари верувања и фенг шуи традиција, постојат знаци кои претскажуваат доаѓање пари во вашиот живот.

1.Често го гледате бројот 8

Тој број во Кина симболизира голема среќа, и тој број им е најсреќен. Исто така симболизира рамнотежа. Ако го гледате често, насекаде околу себе, можно е финансиската ситуација да ви се поправи.

2. Во близина бремена жена
Спрема старо кинеско верување бремените носат среќа во себе. Наводно можете да привлечете изобилство во животот ако се најдете во близина на бремена жена, среќата ќе се прошири и на вас, открива Атма.

3. Меурчиња во кафе
Луѓе кои гледаат меурчиња на површина на кафето можат да очекуваат позитивни промени во животот. Канаѓаните веруваат дека знак на среќа е кога меурче од кафе го ставете на лажиче, а да не се распрсне.

4. Имате многу монети
На пример ако ги држете во голем стаклен сад или касичка, тоа привлекува пари и благосостојба. Ако монетите ги чувате во кујна, тоа уште повеќе помага на финансиската добробит – спрема Фенг шуи теорија.

Некои веруваат дека богатство привлекува врекичка со пари скриена во ормари насекаде во домот.

5. Измет од птица
Во нашите краеви ова верување е мноу познато – ако ве "среди", односно ве погоди со нејзиниот измет – тоа е знак на добра среќа и најголема парична добивка во блиска иднина.

6. Иницијали во пајаковата мрежа
Ако погледате во пајаковата мрежа на нитките кои асоцираат на ваши иницијали, тоа е посебен знак за брз прилив на пари во вашиот живот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари