Дека правда има и дека доаѓа побрзо од што мислиме, се увериле овие двајца лопови во колумбиската општина Переира.

Имено, во видеото кое станало вирално се гледа жена која краде од отклучен автомобил и потоа се обидува да се качи на моторот на мажот кој и го чува грбот. Но, комшијата, кој ги слушнал врисоците, е побрз од нив, па со кунг-фу зафат ги спречи да избегаат со пленот.

Погледнете го ова неверојатно видео, и дефинитивно ќе посакате да имате еден ваков супермен во близина.