Спаси голем питон и го стави околу вратот- потоа следуваше вистински хорор (ВИДЕО)

Еден шумар од Индија имаше блиска средба со смртта откако питон се обиде да го задави, а истиот питон претходно беше спасен од него. Шумарот го спасил питонот па веднаш потоа сакал да се фотографира со него и го качил на вратот, но потоа следувало шок за сите.На морничавата видео снимка се гледа како...

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари