Сопругата на Саша Поповиќ, директорот на Гранд продукција, пеачката Сузана Јовановиќ, го сподели со јавноста здравствениот проблем со кој се соочува...

- Мислам дека човек треба да живее едно 120 години, како би можел кога ќе оди во пензија да ужива едно четириесет години со своите внуци и правнуци. Се што ми се случуваше во живото, од шоу-бизнис, преку мојата работа и проблемите сето тоа го поднесував со насмевка на лице а во суштина сето тоа го преживував во себе, кое подоцна ми се одрази и го платив со мојата тироидна жлезда, која знаеме што воопшто преставува за нашиот организам, но сега за сега, успешно се лекувам и се одржувам со лекови кои несмеат да се прекинат – истакнала Сузана.

Инаку, за својот проблем прозборела за време на предавањето на доктор по молекуларна биологија, рускиот академик Петар Гарјајев, кој се занимава со влијание на квантна генетика на ДНК и лечење на луѓето, одржано во Белград

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари