Астролозите наведоа три знаци на зодијакот, кои се многу опасни доколку ги налутите. Тие не знаат како да ги контролираат своите емоции, па во конфликтни ситуации целата надеж останува само на вас.

Лав

Лавовите имаат многу надуено чувство за самопочит. Затоа, ако наеднаш го допрете нивното его, ризикувате да ја изгубите главата во буквална смисла на зборот. Лавот веднаш ќе почне да ве напаѓа, а најинтересно е што око не му трепнува. Борбата со нив е многу обесхрабрувачка, освен ако не сакате да бидете уништени.

Скорпија

Од една страна, скорпиите се добронамерни луѓе кои не се способни за гадости и пакости. Меѓутоа, ако им го пресечете патот и не се извините – бегајте! Ќе го ослободат сиот отров при убодот за да ви се одмаздат. Во гнев, тие се подготвени да уништат апсолутно сè, почнувајќи од кршење садови и завршувајќи со вистински напад.

Водолија

Водолијата е знак кој е подготвен е да оди „глава во глава“ ако некој му застане на патот. Претставниците на ова соѕвездие на зодијакот не ги толерираат конкурентите, претпочитајќи да ги отстранат од нивниот пат за неколку минути. Покрај тоа, тие се многу агресивни, што негативно влијае на нивните односи со луѓето.