Со нив неможе никој: Четири знака кои важат за напорни и "отров" од личност!

Овој знак е голем дипломат и еден од најдружељубивите знаци но има и една...

Погледајте во продолжение за кои знаци важи дека се тешки и дека со нив одвај се излегува на крај.

Овен

Иако е великодушен, и со топлина, припадниците на овој знак знаат да бидат многу тешки и напорни поради својот однос насочен во барање внимание од другите, притоа правејќи драма, манипулации, глумење жртва, па дури и сексуално задоводливо однесување насочено за "придобвање на луѓе".

Рак
Благородните Ракови во својата "жута минута" можат да имаат бројни непријатли поради, што сите тие околу него попрво би излегл од својата кожа отколку да ги трпан негоите екстремни промени во расположението,како и неможност да го контролира на бесот и минливата параноја.

Вага

Голем дипломат и еден од најдружељубивите знаци во хороскоп има и една мрачна црта поради која многу ги одбегнуваат, имено склони се на пасивна агресија. Тоа подразбира контрадикторни чуства во момент на стрес. Поради неодредени чуства често осцилираат помеѓу чуствата на помала вредност и супериорност. Кога ќе западнат во само ним својствено однесеување, немаат чуство на вина туку обвинуваат други.

Риба

Премногу чуствителни и повлечени припадниците на овој знак можат да бидат неподносливи ако ги фатите во меланхолија. Тогаш се претерано чуствителни на секој вид критика, пасивни се, нерешителни и преполни со комплекси.

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари