На таткото не му се бендисала вереницата на синот...

Со лажица му ги ваделе очите! (видео+18)

Докторите само потврдиле дека Баки нема да може повеќе да гледа.

Едно момче од Пакистан преживеал вистински хорор кога таткому и браќата му ги ископале очите бидејќи несакале да се ожени по своја желба.

Абдул Баки (22) му рекол на таткому дека сака да ја ожени девојката со која бил во врсака па ги замолил да ја побараа девојката, но таа не им се допаднала.

"Барав од таткоми и браќата да се венчам со девојката со која сум во врска", рекол Баки и додеал дека неговиот татко на почетокот се согласил.

"Три часа подоцна тој и четирите мои браќа ме однесоа во соба каде што ме врзаа за кревет и почнаа да ми ги вадат очите", раскажал.

"Кога завршија ги молев да ме убијат, но тие одговорија дека сакаат да бидам пример за другите деца во селото"

Баки е во државна болница кои го однеле негови роднини, а соседите известиле за инцидентот.

 

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари