На видеото се гледа како штотуку венчаната брачна двојка ја напушта црквата, а насмеаната невеста на почетокот не забележала дека младоженецот во тој свечен момент се занимава со мобилниот телефон. Но, откако ја напуштија црквата, нејзиниот поглед зборуваше погласно од зборовите.

Видеото, кое првично беше споделено на профилот TikTok на @CynthiaUmunze, а потоа избришано на Твитер, собра речиси 43 милиони прегледи, а екипата на социјалните мрежи се забавува предвидувајќи го исходот од бракот.

„Побарајте поништување на бракот, веднаш“, ја советувал невестата еден корисник на Твитер, додека друг искоментирал: „Можеби ѝ праќа пораки на својата љубовница“.

„Твојата врска ме инспирира… Да бидам сингл“, напишал трет, додека четврт се пошегува: „Ќе раскинат додека да дојдат до автомобилот“.

„Апсолутно ништо друго не е толку важно во тој момент… Нема оправдување за ова“, додаде петти.