Снимка која ја видоа скоро 12 милиони, а јасно е зошто (ВИДЕО)

Снимката со наслов „Кети сади цвеќе" стана вирален хит, иако, во суштина, на неа ништо не се случува. Заслужна за тоа е кети која со провокативен фустан покажува како да успеат растенијата дома.

Во продолжение погледнете го видеото кое стана вирален хит. Провокативен фустан и згодна девојка е формулата за популарност на интернет ....

Поврзани

Најнови вести

Коментари