Невниманието и непрофесионалното постапување со возачите на камиони кои превезуваат автомобили или нешто трето се причина за овие необични несреќи.

Три скапи автомобили се искршија на ова видео, а сопственикот на најскапиот се фати за глава откако испораката тргна наопаку.

Откако возачот на камионот невнимателно го спушти скапиот  Јагуар, тој удри во Шевролет Силверадо, но тоа не се единствените искршени автомобили.

Од силината на ударот, Шевролетот се придвижи наназад и удри во Нисан ГТ-Р

И додека штетата на последните две возила е минимална, Јагуарот секако претрпе голема штета со оглед на силата на ударот на асфалтот по падот.