Пошо нели нема кај да се искача, мислам има – ама искачање ли е бе до 9?! Сум станала досадна ко некоја бабетина. Дремам и размишљам. Да се разбереме не дека неам секс, иам пошо среќа имам квалитетен именик у телефон, па не ме убија до толку монотонија, ама онака седејќи дома се сетив на една страшно јебачка, али и доста комична  ситуација у која се најдов пред две години.

Ваљда веќе се прашуете како ова е можно али ќе почнам од почеток.

Беше лето, ама една од оние ептен вруќи вечери кога ти иде у град да излезеш у купачи … Излеговме со една моја другарка, не ми ни текнуе кај бевме, али важно дека таму беше ОН. Црн, згоден, висок, разбацан… ко од романтично љубавно романче излезен.

Муабет, пијачка, рачиња ваму-таму и време за поблиска дружба. Од тоа џиновите шо ги пиев делумно за да ја изгасам жедта, а делумно за да се смирам пошо како ме допираше така мислев дека ќе се струполам почна да ми се врти во главата.

Осеќав немир у стомакот и топлина меѓу нозете. Толку бев напалена што едвај чекав да се тргнеме подалеку од диското за да му нарипам. У кола се љубевме ко пубертетлии, па јасно беше дека на главното ќе преминеме за многу скоро време. Не ми се чекаше, али жими се ни на крај памет не ми беше дека тоа ќе се случи под ведро небо и карши  влезот пред неговата зграда.

Не знам ни како се најдовме таму… Знам само додека се потпирав на влезната врата од се уште невселената зграда без многу гњавење го осетив како ми го наби од позади. Го ставаше силно и се побрзо. И додека со рацете ме допираше по набрекнатите брадавици влегуваше се посилно и посилно… Среде тој лудачки ритам како до мене да допре некаков си чуден звук… И во право бев…

Дотогаш “невселениот” влез напротив веќе ги добил првите станари, кои имаа порно перформанс во живо и кои од напалени ебачишта како нас не можеа да си влезат дома, па мораа културно да не замолат да се потпреме од другата страна …

Невиден блам! За среќа, кратко траеше и не ни повлијае на моралот за во следната тура, која се случи во спалната соба на Аполон од љубовното романче.